Referenties

 • Techniek College Rotterdam, locatie Prins Alexanderlaan


  Inrichting elektrotechnieklokaal met nieuwe meetopstelling en schakelpracticum. Verder diverse meetinstrumenten en les-ondersteunende materialen.

  Lees verder
 • Akkermans Industrial Engineering


  Supplier of industrial, educational, automotive and agricultural applications since 1982.

  Lees verder
 • Da Vinci Roosendaal


  Hier hebben we twee lokalen voor PIE in mogen richten met nieuwe inventaris, zoals draaibanken, een bandzaagmachine, maar ook twee schakelpracticumopstellingen met alle benodigde meetapparatuur, een meetopstelling en de bestaande elektromontage opstelling teruggeplaatst op de nieuwbouwlocatie.

  Lees verder
 • Van Vredenburch College


  Hier hebben wij de complete PIE inrichting mogen verzorgen. Nieuwe inventaris geleverd en geplaatst, maar ook bestaande inventaris overgezet en geplaatst. Vernieuwend zijn de lassimulator, de CNC draaibank en het prachtige simulatiebordes voor de installatietechniekopdrachten. Laatstgenoemde is een mooi stukje maatwerk geworden.

  Lees verder
 • Globe College


  Hier hebben we de complete inrichting van het PIE lokaal mogen uitvoeren met een bordes voor installatietechniek, montagestellingen voor de elektromontage oefeningen, daksimulatie voor de keuzevakken, metaalbewerkings-machines, lassimulatie, 2 schakelpracticum opstellingen, pneumatiekopstelling en een verrijdbare zonne energie opstelling. Tevens is er een draadloos noodstopsysteem aangelegd om de veiligheid extra te waarborgen.

  Lees verder
 • Scheepvaart & Transport College, locatie Waalhaven


  Voor de binnenvaartopleiding hebben wij twee tafelopstellingen mogen leveren met een centrale voeding en een opbergsysteem voor de DIN A4 trainingspanelen. De tafels zijn opgebouwd uit een combinatie van ons EASY- systeem en ons PROFI-systeem.

  Lees verder
 • Vakopleiding techniek Cuijk


  Voor de Elektrotechniekopleiding hebben wij de opdracht gekregen om meettafels te leveren inclusief de nodige leermiddelen, trainingspanelen en meetinstrumenten. De meettafels zijn opgebouwd uit ons EASY-systeem met een horizontaal voedingskanaal op het tafelblad.

  Lees verder
 • Installatiewek Zuid-Oost Roermond


  Voor de afdeling Elektrotechniek hebben wij meettafels en practicumopstellingen mogen leveren.
  De meettafels zijn voorzien van een horizontaal voedingskanaal met de nodige regelbare- en vaste spanningsvoorzieningen.

  Lees verder
 • ATS Groep


  Levering en plaatsing van op maat gemaakte verrijdbare testopstellingen en vaste tafelopstellingen uit onze PROFI lijn voor de test-zone van het bedrijf.

  Lees verder
 • Europese commissie


  Levering van diverse in hoogte verstelbare ESD meettafels met ladenblokken en bureaustoelen.

  Lees verder

Pagina: 1 2 3 4